Visiems saldžių pusryčių mėgėjams šiandien turime puikų „YouTube“ kanalo receptą. Su šiuo receptu paruošite fantastišką ir saldų pyragą, kuris skoniu nenusileidžia net kepiniams iš kepyklėlės!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 130 ml drungno vandens
  • 12 g šviežių mielių
  • 40 g cukraus
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio vanilino
  • 300 g paprastų miltų (+ -)
  • 40 g minkšto sviesto

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite vandenį, išmaišykite jame mieles, įberkite cukrų, druską, vanilę ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Tada persijokite miltus ir sumaišykite su minkštu sviestu.

REKLAMA

Masę dėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir išminkykite vientisą tešlą.

Uždenkite ją maistine plėvele ir medvilniniu rankšluosčiu, ir leiskite pakilti maždaug 10 minučių.

REKLAMA

Tada tešlą iškočiokite ir supjaustykite taip, kad turėtume tris atskiras juosteles.

REKLAMA

Ant kiekvienos juostelės pagal savo skonį paskleiskite norimą įdarą.

REKLAMA

Tada sulenkite visas tris juosteles ir sulipinkite tešlą.

REKLAMA

Padarykite iš visų trijų juostelių pynę ir užlenkite galus į viršų.

REKLAMA

Pynę patepkite trupučiu aliejaus.

Uždenkite maistine plėvele, o ant viršaus medvilniniu rankšluosčiu.

REKLAMA

Leiskite pakilti 30-40 minučių.

REKLAMA

Viršų patepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Viskas baigta!

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].