Paruoškite šią skanią ir greitai paruošiamą maltos mėsos vakarienę pagal „YouTube“ kanalo receptą. Paruošimas užtruks vos kelias minutes, o tada tiesiog reiks iškepti orkaitėje!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 350 g maltos mėsos
  • 1 svogūno
  • 7 g druskos
  • Juodųjų maltų pipirų
  • Batono riekelių arba 1 šviesios bagetės (aš dažniausiai naudoju senesnę šviesią duoną)
  • 4 kiaušinių
  • 250 ml pieno
  • 10 g sviesto
  • 150 g mocarelos sūrio

Papildomai:

REKLAMA
  • 1-2 skiltelių česnako

Gaminimo eiga:

Pirmiausia supjaustykite bagetę ar batoną riekelėmis ir sudėkite jas į sviestu pateptą kepimo indą.

REKLAMA

Sumaišykite maltą mėsą su smulkiai supjaustytu svogūnu, įberkite maltų juodųjų pipirų, druskos ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Iš šios masės suformuokite vidutinio dydžio kukuliukus.

REKLAMA

Ant kiekvienos duonos riekelės uždėkite po vieną mėsos kukuliuką.

Dubenyje kiaušinius išplakite su druska, pienu, smulkintu česnaku (jo nebūtina dėti) ir supilkite į kepimo indą.

REKLAMA

Pašaukite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę.

REKLAMA

Kepkite 20 minučių 180°C temperatūroje.

REKLAMA

Išimkite kepimo indą, pabarstykite kukuliukus tarkuotu mocarelos sūriu.

Kepkite dar 10 minučių.

REKLAMA

Viskas baigta!

REKLAMA

Galite pabarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti ant stalo.

Mėgaukitės maloniu skoniu!

REKLAMA

Papildomas receptas

Pridėtame vaizdo įraše taip pat rasite dar vieną keptos maltos mėsos ir kopūstų kukulių receptą.

REKLAMA

Išbandykite šį receptą ir nustebinkite savo šeimą nauju skoniu!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].