Paruoškite šiuos neįtikėtinai skanius vištienos gabaliukus namuose pagal mūsų receptą ir nepasigailėsite! Taip paruošta vištiena viduje būna minkšta ir sultinga, o išorėje – traški.

REKLAMA

Šį skanių traškių vištienos gabaliukų receptą radome jums „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 3 vištienos krūtinėlių
  • 1 valgomojo šaukšto austrių padažo
  • 1 valgomojo šaukšto sojų padažo
  • 3 kiaušinių
  • Imbiero gabaliuko
  • Svogūnų laiškų
  • Druskos, juodųjų pipirų
  • 3-4 riekelių baltos duonos
  • 70 g kukurūzų krakmolo
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Sudėkite kubeliais supjaustytą vištienos krūtinėlę į dubenį.

Kitame dubenyje įmuškite kiaušinį ir lengvai išplakite bei supilkite jį į dubenį su vištiena.

REKLAMA

Tada įberkite druskos, pipirų, austrių padažo, susmulkintų svogūnų, supjaustytą imbiero gabaliuką, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 20-30 minučių.

REKLAMA

Nuo duonos riekelių nupjaukite plutelę, peiliu smulkiai susmulkinkite riekeles iki trupinių ir sudėkite į tuščią dubenį.

REKLAMA

Kitame dubenyje įmuškite kiaušinius ir lengvai išplakite, į keptuvę supilkite aliejų, o į negilų dubenį suberkite kukurūzų krakmolą.

Vištienos gabalėlius sudėkite į krakmolą, tada apvoliokite kiaušinio mišinyje ir galiausiai – duonoje.

REKLAMA

Taip kepkite vištieną ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

REKLAMA

Paruoštus vištienos gabaliukus galite patiekti apibarstę svogūnų laiškais ir mėgstamu padažu.

REKLAMA

Skanius vištienos kepsnelius galite patiekti.

Mėgaukitės!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].