Jei pasigaminsite šį pyragą pagal receptą iš „YouTube“ kanalo, rudens oras šio pyrago aromatą nuneš net kaimynams. Tai tikrai skanu, o paruošimas užtruks tik 5 minutes. Tada reikės tik iškepti, ir pyragas bus paruoštas!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Kiaušinių- 2 vnt.
  • Cukraus – 60 g;
  • Vanilinio cukraus – 1 pakelio;
  • Saulėgrąžų aliejaus – 2 šaukštų;
  • Druskos – žiupsnelio;
  • Pieno – 100 ml;
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinio šaukštelio;
  • 60 g paprastų miltų;
  • Obuolių – 4 vnt.;
  • Cinamono ir cukraus pudros pagal skonį.

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Nulupkite obuolius ir supjaustykite plonais griežinėliais.

REKLAMA

Kiaušinius sumaišykite su druska, šiek tiek paplakite ir suberkite cukrų bei vanilinį cukrų, tada išplakite intensyviau.

REKLAMA

Supilkite pieną, aliejų ir vėl gerai išplakite.

Visą tai galite padaryti rankomis su šluotele arba elektriniu plaktuvu.

REKLAMA

Persijokite miltus, sumaišykite su kepimo milteliais.

REKLAMA

Supilkite į bendrą masę ir padarykite tešlą.

REKLAMA

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

Supilkite tešlą ir suberkite obuolius.

REKLAMA

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros ir kepkite apie 30-35 minutes.

REKLAMA

Leiskite atvėsti, pabarstykite cukraus pudra, sumaišyta su cinamonu ir patiekite ant stalo.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Patarimas:

REKLAMA

Jei mėgstate cinamoną, taip pat galite juo pabarstyti obuolius, prieš suberdami juos į tešlą.

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].