Šie blyneliai nepaliks abejingų!

REKLAMA

Sudėtis:

1,5 puodelio verdančio vandens

REKLAMA

1,5 puodelio pieno

2 kiaušiniai

REKLAMA

1,5 puodelio miltų

1,5 šaukšto sviesto

REKLAMA

1,5 šaukšto cukraus

0,5 šaukštelio druskos

REKLAMA

vanilės

Gaminimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, įberkite druskos ir vanilės.

REKLAMA

Įpilkite pieno ir palaipsniui supilkite miltus.

REKLAMA

Nenustodami plakti, plona srovele supilkite išlydytą sviestą, o po to verdantį vandenį.

REKLAMA

Palikite tešlą pusvalandžiui, kad visi ingredientai harmoningai susimaišytų. Ir tada pradėkite kepti.

REKLAMA

Įpilkite tešlos į įkaitintą keptuvę plonu sluoksniu, palaukite 1–2 minutes (kol drėgmė dings nuo blyno paviršiaus), tada apverskite. Jei jums patinka įdaryti blynai, rinkitės tradicinius (varškės, grybų, uogų ir kt.) įdarus arba sukurkite savo.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].