Šie blyneliai nepaliks abejingų!
REKLAMA
Sudėtis:
1,5 puodelio verdančio vandens
REKLAMA
1,5 puodelio pieno
2 kiaušiniai
REKLAMA
1,5 puodelio miltų
1,5 šaukšto sviesto
REKLAMA
1,5 šaukšto cukraus
0,5 šaukštelio druskos
REKLAMA
vanilės
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi, įberkite druskos ir vanilės.
REKLAMA
Įpilkite pieno ir palaipsniui supilkite miltus.
REKLAMA
Nenustodami plakti, plona srovele supilkite išlydytą sviestą, o po to verdantį vandenį.
REKLAMA
Palikite tešlą pusvalandžiui, kad visi ingredientai harmoningai susimaišytų. Ir tada pradėkite kepti.
REKLAMA
Įpilkite tešlos į įkaitintą keptuvę plonu sluoksniu, palaukite 1–2 minutes (kol drėgmė dings nuo blyno paviršiaus), tada apverskite. Jei jums patinka įdaryti blynai, rinkitės tradicinius (varškės, grybų, uogų ir kt.) įdarus arba sukurkite savo.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].