Turite išbandyti šį skanų apversto obuolių vyniotinio iš „YouTube“ kanalo receptą.

REKLAMA

Tai nepaprastai lengvas ir tikrai puikus desertas prie arbatos. Pasidalinkite šiuo receptu su savo šeima ir draugais.

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • paprastų miltų – 120 g
  • cukraus – 120 g
  • kiaušinių- 3 vnt.
  • kepimo miltelių – 1 arbatinio šaukštelio
  • vanilino – žiupsnelio

Įdarui:

REKLAMA
  • obuolių – 4 vnt.
  • cukraus – 2 arbatinių šaukštelių
  • cinamono
  • citrinų sulčių – 1 valgomojo šaukšto

Pabarstymui:

  • cukraus pudros

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Sutarkuokite obuolius ir sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.

REKLAMA

Paruoškite tešlą:

Dubenyje kiaušinius su cukrumi išplakite iki standžių putų, įpilkite vanilės ir galiausiai rankomis įmaišykite išsijotus miltus su kepimo milteliais.

REKLAMA

Tarkuotus obuolius paskleiskite ant popieriumi išklotos kepimo skardos (popierių truputį patepkite aliejumi).

REKLAMA

Ant obuolių uždėkite tešlą ir išlyginkite.

REKLAMA

Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros, apie 25 minutes.

Tada išimkite ir nuimkite kepimo popierių.

REKLAMA

Atsargiai susukite į ritinį, suvyniokite į kepimo popierių ir leiskite jam atvėsti.

REKLAMA

Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti ant stalo.

REKLAMA

Skanaus!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].