Jums reikės:

REKLAMA

500 g žuvies filė

250 gramų varškės

REKLAMA

0,5 šaukšto grietinės

1 svogūno

REKLAMA

2 riekelių duonos

100 ml pieno

REKLAMA

1 kiaušinio

1 valgomojo šaukšto citrinos sulčių

REKLAMA

0,5 arbatinio šaukštelio druskos

1/3 arbatinio šaukštelio žuvies prieskonių

REKLAMA

Maltų juodųjų pipirų

Žalumynų

REKLAMA

Kaip gaminti?

Sumalkite žuvies filė mėsmale.

REKLAMA

Užpilkite duoną šiltu pienu, palaukite, kol išbrinks.

Smulkiai supjaustykite svogūną, kepkite, kol suminkštės.

REKLAMA

Į žuvies faršą įpilkite šiek tiek citrinos sulčių, įmuškite vieną kiaušinį, įdėkite grietinės ir varškės.

Sumalkite išbrinkusią duoną.

REKLAMA

Į faršą įdėkite maltą duoną, įdėkite druskos, pipirų ir žuvies prieskonių, įmaišykite kepintą svogūną.

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Drėgnomis rankomis formuokite kotletus. Jei reikia, įberkite miltų arba džiūvėsėlių.

Kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Papuoškite žolelėmis ir patiekite su pasirinktu garnyru.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].