Šis patiekalas skanesnis už mėsą. Gaminsite du kartus per savaitę!

REKLAMA

Puikus ir traškus žiedinis kopūstas, kuris yra puikaus skonio, minkštas viduje ir traškus paviršiuje. Jums nereikia džiūvėsėlių, o pagal „YouTube“ kanalo pateiktas instrukcijas tikrai kiekvienas gali tai padaryti!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 žiedinio kopūsto
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 puodelio paprastų kvietinių miltų (110 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čili pipirų (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (4 g)
  • 1 šaukštelio juodųjų pipirų (4 g)
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos (4 g)
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų pieno (15 ml)
  • Kepimo aliejaus

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Žiedinį kopūstą nuplaukite ir supjaustykite storais griežinėliais.

REKLAMA

Dabar į keptuvę įpilkite 200 ml vandens ir leiskite jam užvirti.

REKLAMA

REKLAMA

7–8 minutes virkite žiedinių kopūstų riekeles.

REKLAMA

Tada žiedinį kopūstą ištraukite.

REKLAMA

Paruoškite paniravimo mišinį.

REKLAMA

Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.

REKLAMA

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.

Žiedinius kopūstus pirmiausia pavoliokite į miltus, tada į kiaušinius ir vėl į miltus.

REKLAMA

Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol pagels.

REKLAMA

Patiekite su daržovėmis ir mėgstamu padažu.

Gero apetito!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].