Vištieną galima paruošti įvairiais būdais, ir šiandien mes turime puikų patarimą iš „YouTube“ kanalo, kurio dėka vištienos blauzdelės ir kitos vištienos dalys visada bus minkštos ir sultingos!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 kg vištienos blauzdelių
  • 200 ml pieno
  • 200 ml vandens
  • 2 kiaušinių
  • 1 šaukšto paprastų miltų
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Aitriųjų pipirų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos blauzdeles gerai nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.

Paimkite gilesnį kepimo indą, sudėkite į jį blauzdeles.

REKLAMA

Apipilkite jas pienu ir vandeniu.

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių.

REKLAMA

Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir aitriąja paprika.

REKLAMA

Šakute išplakite kiaušinius.

REKLAMA

Po 20 minučių vištienos blauzdeles nuimkite nuo viryklės.

Pamerkite į kiaušinių masę, paskui pavoliokite miltuose.

REKLAMA

Kepkite karštame aliejuje, kol jos įgaus auksinę rudą spalvą.

REKLAMA

Patiekite su jums patinkančiu garnyru ir padažu.

Tokiu pat būdu galite paruošti skirtingas vištienos dalis ir garantuojame, kad mėsa išliks sultinga ir minkšta!

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].