Tai – subtilaus skonio blyneliai, kurie patiks visiems šeimos nariams. Atsargiai: galite tiesiog nuryti liežuvį!
REKLAMA
Jums reikės:
- – 2 kiaušinių
- – 25 ml pieno
- – 37 g miltų
- – 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių
- – 40 g cukraus
- – Šiek tiek riebalų
Kaip gaminti?
REKLAMA
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.
Kiaušinių trynius sumaišykite su pienu ir sijotais miltais.
REKLAMA
Į kiaušinių baltymus įpilkite citrinos sulčių, plakite palaipsniui pildami cukrų. Turite gauti standžią konsistenciją.
REKLAMA
REKLAMA
Viską sumaišykite, pilkite į konditerinį maišelį.
REKLAMA
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, paskirstykite po visą paviršių.
REKLAMA
Formuokite blynelius.
REKLAMA
Uždenkite keptuvę dangčiu, apkepkite blynelius iš vienos pusės.
REKLAMA
Nukelkite keptuvės dangtį, apverskite blynelius.
REKLAMA
Patiekite su lydytu sviestu.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].