Tai – subtilaus skonio blyneliai, kurie patiks visiems šeimos nariams. Atsargiai: galite tiesiog nuryti liežuvį!

REKLAMA

Jums reikės:

  • – 2 kiaušinių
  • – 25 ml pieno
  • – 37 g miltų
  • – 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių
  • – 40 g cukraus
  • – Šiek tiek riebalų

Kaip gaminti?

REKLAMA

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.

Kiaušinių trynius sumaišykite su pienu ir sijotais miltais.

REKLAMA

Į kiaušinių baltymus įpilkite citrinos sulčių, plakite palaipsniui pildami cukrų. Turite gauti standžią konsistenciją.

REKLAMA

REKLAMA

Viską sumaišykite, pilkite į konditerinį maišelį.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, paskirstykite po visą paviršių.

REKLAMA

Formuokite blynelius.

REKLAMA

Uždenkite keptuvę dangčiu, apkepkite blynelius iš vienos pusės.

REKLAMA

Nukelkite keptuvės dangtį, apverskite blynelius.

REKLAMA

Patiekite su lydytu sviestu.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].