Paslaptis slypi arbatoje!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 kg kiaulienos šašlyko
  • 50 g juodosios arbatos be priedų ir kvapiųjų medžiagų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Prieskonių pagal skonį
  • 3-4 pumpurų gvazdikėlių

Gaminimas:

REKLAMA
  1. Užvirinkite arbatą ir palikite atvėsti.
  2. Sumaišykite visus prieskonius tarpusavyje: žoleles, gvazdikėlius, druską ir pipirus.
  3. Supjaustykite mėsą ir sudėkite į dubenį, tuomet suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  4. Tuomet ant mėsos užpilkite šaltą arbatą (ji turi visiškai apsemti mėsą) ir palikite marinuotis 8-12 valandų šaldytuve.
  5. Mėsą kepkite ant žarijų.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].