Paslaptis slypi arbatoje!
REKLAMA
Jums reikės:
- 2 kg kiaulienos šašlyko
- 50 g juodosios arbatos be priedų ir kvapiųjų medžiagų
- Druskos ir pipirų pagal skonį
- Prieskonių pagal skonį
- 3-4 pumpurų gvazdikėlių
Gaminimas:
REKLAMA
- Užvirinkite arbatą ir palikite atvėsti.
- Sumaišykite visus prieskonius tarpusavyje: žoleles, gvazdikėlius, druską ir pipirus.
- Supjaustykite mėsą ir sudėkite į dubenį, tuomet suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
- Tuomet ant mėsos užpilkite šaltą arbatą (ji turi visiškai apsemti mėsą) ir palikite marinuotis 8-12 valandų šaldytuve.
- Mėsą kepkite ant žarijų.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].