Kodėl „primenanti“? Nes dabar tokias mišraines vakarėlyje ant šventinių stalų matau retai. Galbūt kas nors vis dar dažnai ją gamina? Pasidalykite savo patirtimi komentaruose! Ar teko ragauti ko nors panašaus?

REKLAMA

Sėkmingas nebrangių produktų ir paprasčiausio paruošimo būdo derinys paverčia šią mišrainę tiesiog stebuklinga!

Kai buvau maža, mama gamindavo maistą kiekvieniems Naujiesiems metams. Todėl aš į jį žiūriu ypatingai, o ši mišrainė man ypač primena vaikystę.

REKLAMA

Ingredientai:

  • vištienos krūtinėlė, 1 vnt.
  • svogūnas, 2 vnt.
  • morkos, 2 vnt.
  • marinuotas agurkas, 2 vnt.
  • majonezas 2 v. š.
  • česnakas, 2 skiltelės
  • pipirai ir druska (pagal skonį)

Krūtinėlę nuplaukite ir išvirkite. Atvėsinkite. Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite burokine tarka.  Pirmiausia apkepkite svogūnus keptuvėje (su trupučiu aliejaus), kol pagels. Sudėkite morkas ir kepkite, kol viskas suminkštės. Sudėkite į lėkštę ir atvėsinkite.

REKLAMA

1,5 vnt. marinuoto agurko supjaustau ketvirčiais (pusę agurko palieku papuošimui). Paruoštus ingredientus – vištieną, morkas su svogūnais, agurkus – sumaišau dubenyje, į juos dedu porą česnako skiltelių, maltų pipirų ir 2 šaukštus majonezo.

Gerai išmaišau ir sudedu į serviravimui skirtą indą. Dekoruoju agurkų griežinėliais ir majonezu.

REKLAMA

Mišrainė paruošta! Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].