Pyragėliai su kefyru. Skanus ir sotus užkandis kiekvieno skoniui

Jei šaldytuve liko stiklinė kefyro, neskubėkite jo išpilti! Mūsų redaktoriai jau skuba jums padėti, pyragėliai su kefyru patiks visai šeimai.

REKLAMA

Dar viena puiki žinia: jums nereikia mielių! Pyragėlių gaminimo procesas yra toks greitas ir paprastas, kad pamiršite apie nuobodų, valandų valandas trunkantį mielių tešlos kildinimą.

Pyragėliai su kefyru

REKLAMA

Pyragėliai su kefyru

Tešlai reikės:

  • 1 stiklinė kefyro
  • 500g miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus
  • 1 šaukštelis sodos
  • 2 šaukšteliai cukraus
  • 1 šaukštelis druskos

Įdarui reikės:

  • 300g maltos vištienos
  • 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelis druskos

Gaminimas:

Pirmiausia paruoškite įdarą: į paruoštą mėsą įberkite juodųjų pipirų ir druskos.

REKLAMA

Giliame inde sumaišykite kefyrą ir sodą. Po to, kai putos išnyksta, įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir kiaušinių. Viską išplakite šluotele ar mikseriu.

Pyragėliai su kefyru

REKLAMA

Palaipsniui įpildami miltų, minkykite tešlą. Ji bus paruošta, kai nebelips prie rankų, jeigu dar limpa įdėkite dar šiek tiek dar miltų.

REKLAMA

Atskirkite nedidelius gabalėlius iš tešlos ir suformuokite plokščius pyragėlius.

Pyragėliai su kefyru

REKLAMA

Į kiekvieną įdėkite nedidelį kiekį maltos mėsos ir švelniai užspauskite kraštus. Kepkite saulėgrąžų aliejuje iki aukso rudos spalvos. Karšti pyragėliai labiausiai tinka su grietine!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].