Pyragėliai su kefyru. Skanus ir sotus užkandis kiekvieno skoniui

Jei šaldytuve liko stiklinė kefyro, neskubėkite jo išpilti! Mūsų redaktoriai jau skuba jums padėti, pyragėliai su kefyru patiks visai šeimai.

Dar viena puiki žinia: jums nereikia mielių! Pyragėlių gaminimo procesas yra toks greitas ir paprastas, kad pamiršite apie nuobodų, valandų valandas trunkantį mielių tešlos kildinimą.

Pyragėliai su kefyru

Pyragėliai su kefyru

Tešlai reikės:

  • 1 stiklinė kefyro
  • 4 šaukštai miltų
  • 2 kiaušiniai
  • 2 šaukštai augalinio aliejaus
  • 1 šaukštelis sodos
  • 2 šaukštelių cukraus
  • 1 šaukštelis druskos

Įdarui reikės:

  • 0,5 kg maltos vištienos
  • 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelis druskos

Gaminimas:

Pirmiausia paruoškite įdarą: į paruoštą mėsą įberkite juodųjų pipirų ir druskos.

Giliame inde sumaišykite kefyrą ir sodą. Po to, kai putos išnyksta, įpilkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus ir kiaušinių. Viską išplakite šluotele ar mikseriu.

Pyragėliai su kefyru

Palaipsniui įpildami miltų, minkykite tešlą. Ji bus paruoštas, kai nebelips prie rankų.

Atskirkite nedidelius gabalėlius iš tešlos ir suformuokite plokščius pyragėlius.

Pyragėliai su kefyru

Į kiekvieną įdėkite nedidelį kiekį maltos mėsos ir švelniai užspauskite kraštus. Kepkite saulėgrąžų aliejuje iki aukso rudos spalvos. Karšti pyragėliai labiausiai tinka su grietine!

Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].