Paruošti tokį desertą yra labai paprasta, todėl siūlome išbandyti šį receptą.

REKLAMA

Nereikės kepti!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 vaflio lakšto

1 įdarui:

  • 100 g cukraus
  • 200 ml vandens
  • 1 arb. š. tirpios kavos
  • 200 g maltų sausainių

2 įdarui:

REKLAMA
  • 100 g cukraus
  • 3 valg. š. vandens
  • 100 g sviesto
  • 100 g pieno miltelių
  • 100 g kokoso drožlių

Kaip gaminti?

Pirmiausia vaflį padėkite tarp dviejų drėgnų rankšluosčių.

REKLAMA

Palikite 30 minučių pastovėti, kad suminkštėtų.

Į puodą suberkite cukrų ir nuolat maišydami išvirkite iš jo karamelę.

REKLAMA

Įpilkite vandens ir kavos, gerai išmaišykite, kad susijungtų ingredientai.

Suberkite maltus sausainius ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Užtepkite ant suminkštėjusio vaflio ir tolygiai paskirstykite.

REKLAMA

Paruoškite antrąjį įdarą.

Į puodą  suberkite cukrų, supilkite vandenį ir įdėkite sviesto.

REKLAMA

Kaitinkite ant vidutinės ugnies. Įmaišykite pieno miltelius.

Gautą masę sumaišykite su kokoso drožlėmis.

REKLAMA

Antrąjį įdaro sluoksnį tolygiai paskleiskite ant karamelės sluoksnio ir atsargiai susukite vaflį.

REKLAMA

Suvyniokite vyniotinį į kepimo popierių ir padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

REKLAMA

Supjaustykite ir patiekite.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].