Pyragas su uogomis. Viską sumaišykite ir mėgaukitės tobulu skoniu

Pyragas su uogomis taps vienu mėgstamiausių jūsų desertų. Net pradedančioji šeimininkė sugebės jį puikiai iškepti. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sumaišyti visus ingredientus!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Kiaušinis – 2 vnt.;
  • Miltai – 2 puodeliai (240 g);
  • Cukrus – 1 puodelis (160-200 g);
  • Vanilinis cukrus – 10 g;
  • Druska – 1/3 arbatinio šaukštelio;
  • Pienas – 8 valgomieji šaukštai;
  • Augalinis aliejus – 8 valgomieji šaukštai;
  • Uogos – 300 g.

REKLAMA

Gaminimas:

Sumaišykite kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, druską, pieną, augalinį aliejų. Į skystą masę suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišykite.

Sumaišykite uogas su vienu šaukštu miltų. Šiam pyragui tinka tiek šviežios, tiek šaldytos uogos. Jei planuojate naudoti šaldytas uogas, turėsite šiek tiek ilgiau kepti pyragą.

REKLAMA

pyragas

Į tešlą supilkite uogas ir gerai išmaišykite visus ingredientus. Kepimo indo dugną išklokite kepimo popieriumi, o indo šonus patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite tešlą į formą.

REKLAMA

pyragas

Pyragą kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 30-40 minučių. Iškepus, leiskite pyragui 10 minučių pastovėti ir tada švelniai perkelkite į lėkštę. Prieš patiekdami pyragą apibarstykite cukraus pudra ir, jei norite, papuoškite uogomis. Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo įrašas:

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].