Karštomis vasaros dienomis norisi tik gulėti prie jūros ir degintis.

REKLAMA

Šis pieniškas uogų pyragas tokio švelnaus skonio, kad net tirpsta burnoje!

REKLAMA

Sudėtis:

REKLAMA

miltai – 290-300 g;

REKLAMA

pienas – 200 ml;

REKLAMA

aliejus – 120  ml;

REKLAMA

kiaušiniai – 2 vnt.;

REKLAMA

kepimo milteliai – 2 šaukšteliai;

REKLAMA

vanilinis cukrus – 10 g;

REKLAMA

cukrus – 180 g;

REKLAMA

bet kokios uogos;

REKLAMA

Rekomenduojama, kad kepimo formos skersmuo būtų 22-24 cm.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Suplakite kiaušinius su vaniliniu ir paprastu cukrumi.

REKLAMA

Tuomet supilkite pieną bei aliejų ir viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Kepimo miltelius sumaišykite su miltais ir tuomet sudėkite juos į ruošiamą pyrago tešlą.

REKLAMA

Maišykite tol, kol neliks miltų gabalėlių.

REKLAMA

Kepimo formą pabarstykite miltais, kad pyragas nepriliptų ir supilkite tešlą.

REKLAMA

Sudėkite kokias norite uogas ir kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-40 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].