Jums šis receptas tikrai patiks – pagal jį pagamintas pyragas yra skanus ir labai paprastai paruošiamas.

REKLAMA

Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 250 g vynuogių
  • 20 g sviesto
  • 1 šaukšto cukraus
  • 1 kiaušinio
  • 50 g cukraus
  • 8 g vanilinio cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • 60 ml druskos
  • 2 šaukštų natūralaus jogurto
  • 60 ml pieno
  • 160 g paprastų miltų
  • 8 g kepimo miltelių

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruoškite vynuoges.

REKLAMA

Jas nuplaukite ir, jei reikia, pašalinkite sėklas.

REKLAMA

Išplakite kiaušinius su paprastu ir vaniliniu cukrumi.

REKLAMA

Įpilkite aliejaus, pieno, natūralaus jogurto ir išmaišykite.

REKLAMA

Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius.

Sumaišykite vientisą tešlą.

REKLAMA

Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įberkite šaukštą cukraus.

REKLAMA

Cukrus turi pradėti karamelizuotis.

REKLAMA

Į keptuvę sudėkite paruoštas vynuoges.

REKLAMA

Tada supilkite tešlą – ją tolygiai paskirstykite per visą keptuvės paviršių.

REKLAMA

Uždenkite dangčiu ir kepkite 10-15 minučių.

Apverskite ir leiskite kepti dar 5-7 minutes.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].