Pyragas „Antklodėlė“ užkariaus kiekvieno smaližiaus širdį!

Galbūt norisi išmėginti ką nors nauja? Pyragas „Antklodėlė“ puikiai tam tiks! Šis desertas išsiskiria ne tik puikiu skoniu, bet ir šiek tiek įdomesne išvaizda. Patiks visiems smaližiams!

REKLAMA

Sudėtis

  • 5 kiaušiniai
  • 220 g miltų
  • 180 g cukraus
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • 0,5 stiklinės gazuoto vandens
  • 0,5 stiklinės aliejaus
  • 3 šaukštai kakavos

Įdarui

  • 500 g minkšto sūrio
  • vanilinio pudingo
  • 100 g cukraus

veido kaukė

Gaminimas

Atskirkite kiaušinio baltymus ir trynius. Baltymus išplakite su cukrumi, sudėkite trynius ir aliejų bei vandenį. Į tešlą išsijokite miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir švelniai išmaišykite. Supilkite į kepimo skardą (26 x 37 cm), išklotą kepimo popieriumi.

Sūrį sumaišykite su pudingu ir cukrumi. Sudėkite į konditerinį maišelį ir vertikaliai bei horizontaliai išspauskite juosteles ant tešlos, kad susidarytų tinklelis. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Pyragas „Antklodėlė“ taps mažu džiaugsmu kiekvienam!

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].