Ingredientai:

REKLAMA
  • kiaušiniai – 3 vnt.,
  • malti lazdyno riešutai – 200 g,
  • kepimo milteliai – 1 a. š.,
  • cukrus – 80 g.

Kremui: sutirštintas pienas su sviestu arba lydytu šokoladu.

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Riešutus sumalkite kavamale arba virtuviniu kombainu. Sumaišykite riešutus, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius. Patepkite aliejumi indą, kurį galima dėt į mikrobangų krosnelę ir pabarstykite jį miltais. Kepti reiktų 900 W galingumo mikrobangų krosnelėje 5 minutes. Jei jūsų krosnelė kitokio galingumo – atitinkamai pakoreguokite laiką.

Galima kepti 180 C laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol suminkštės. Leiskite pyragui atvėsti 3–5 minutes, tada pabarstykite cukraus pudra, papuoškite plakta grietinėle ir vaisiais. Galite užpilti lydytu šokoladu.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].