Puikus plikytos tešlos vyniotinis pagal „YouTube“ kanalo receptą, kurio skonis panašus į populiarų desertą. Jei norėsite dar tobulesnio skonio, patiekite su šaukštu plaktos grietinėlės.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Kremui:

  • Kiaušinių – 2 vnt.
  • Cukraus – 100 g
  • Pieno – 400 g
  • Kukurūzų krakmolo – 30 g
  • Vanilino
  • Sviesto – 50 g

Tešlai:

REKLAMA
  • Sviesto – 80 g
  • Vandens – 150 g
  • Druskos – 1 g
  • Cukraus – 3 g
  • Sijotų miltų – 100 g
  • Kiaušinių – 3 vnt.
  • Skardos 30 x 40 cm dydžio

Gaminimo eiga:

Pirmiausia išvirkite kremą.

REKLAMA

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir krakmolu.

REKLAMA

Į sumaišytą masę įpilkite pieno – vėl gerai išmaišykite ir perkelkite viską ant viryklės.

REKLAMA

Išvirkite tirštą pudingą, nuimkite nuo viryklės ir įmaišykite sviestą į dar karštą pudingą.

REKLAMA

Uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.

Tada paruoškite tešlą.

REKLAMA

Įdėkite sviestą į verdantį vandenį ant viryklės, įberkite cukraus, druskos, leiskite jiems ištirpti, o kai mišinys pradės virti, suberkite miltus ir nuolat maišydami plikykite tešlą.

REKLAMA

Paruoštą tešlą nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Į dar šiltą tešlą, po vieną įmaišykite kiaušinius ir gerai viską išmaišykite.

REKLAMA

Tepkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

REKLAMA

Kepkite apie 15 minučių 190°C temperatūroje.

REKLAMA

Gautą paplotėlį ištepkite kremu ir suvyniokite.

REKLAMA

Suvyniokite į kepimo popierių ir 1 valandą laikykite šaldytuve.

REKLAMA

Tada supjaustykite ir patiekite ant stalo.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].