Jei nežinote, ką pagaminti rytojaus pietums, išbandykite šiuos skanius kiaulienos krepšelius, užpildytus gardžiu įdaru, pagal „YouTube“ kanalo receptą.

REKLAMA

Šeima bus laiminga ir visi jus girs!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 600 g kiaulienos
  • 200 g konservuotų grybų
  • 3 skiltelių česnako
  • 130 g kietojo sūrio
  • 75 g grietinės
  • druskos ir juodųjų maltų pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Kiaulienos riekeles (geriausia naudokite nugarinę) apdenkite maistine plėvele ir su mėsos plaktuku išmuškite.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Kietąjį sūrį supjaustykite mažesniais gabalėliais ir įdėkite po vieną gabalėlį ant kiekvienos mėsos riekelės per vidurį.

REKLAMA

Grybus nusausinkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.

Įdėkite į dubenį, sumaišykite su išspaustu česnaku ir grietine.

REKLAMA

Be sūrio, ant kiekvieno mėsos gabalėlio dar sluoksniuokite po 1 šaukštą šio įdaro.

REKLAMA

Tada iš mėsos gabaliuko su įdaru padarykite krepšelį.

REKLAMA

Viršų užfiksuokite dantų krapštuku.

REKLAMA

Ant kepimo popieriumi padengtos skardos padėkite visus paruoštus mėsos krepšelius vieną šalia kito.

Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

REKLAMA

Viskas paruošta!

REKLAMA

Gero apetito!

Papildomas receptas

REKLAMA

Taip pat išbandykite papildomą mėsos kepsnių receptą, kurį rasite pridedamame vaizdo įraše, kartu su išsamiu kiaulienos krepšelių receptu.

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].