Skanus naminis bulvių užkandis, kuris pranoksta net pirktinius bulvių traškučius. Vaikai juos labai mėgsta, ir nesvarbu, ar juos gaminsite pikantiškus, ar saldžius.

REKLAMA

Kiekvieną kartą rezultatas būna fantastiškas, be to, tai galite greitai paruošti.

REKLAMA

Geriausias užkandis, kokį tik galite paruošti, o jam pagaminti tereikia 4 ingredientų!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 400 g bulvių
  • kukurūzų krakmolo 3 valgomųjų šaukštų
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • cukraus pudros 3 valgomųjų šaukštų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.

Dabar sudėkite bulves į vandenį ir užvirkite.

REKLAMA

Virkite apie 15 minučių arba, priklausomai nuo bulvių rūšies, kol jos suminkštės.

REKLAMA

Išvirusias bulves nusausinkite ir sutrinkite.

Įberkite kukurūzų krakmolo.

REKLAMA

Taip pat įberkite kepimo miltelių, nes tada rezultatas bus daug traškesnis.

REKLAMA

Dabar įberkite cukraus – jei norite saldžių, arba druskos, jei norite sūrių užkandžių.

Dabar užminkykite vientisą tešlą.

REKLAMA

Ant miltais pabarstyto stalviršio ją iškočiokite.

Supjaustykite tešlą norima forma, pavyzdžiui – rombeliais.

REKLAMA

Dabar keptuvėje įkaitinkite nemažai aliejaus.

REKLAMA

Paruoštas bulvių formeles kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Užkandžius patiekite su mėgstamu padažu arba tiesiog vienus.

REKLAMA

Šie traškučiai skanūs ir saldūs, ir sūrūs!

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].