Šiandien mes norime su jums pasidalinti puikiu ir universaliu „YouTube“ kanalo receptu, pagal kurį paprikas galite užpildyti patinkančiu daržovių įdaru. Taip pasigaminsite skanias ir daug vitaminų turinčias atsargas visai žiemai!

REKLAMA

Jums reikės:

  • paprikų
  • kopūstų
  • morkų
  • čili pipirų
  • česnakų
  • petražolių
  • druskos
  • vandens
  • acto
  • lauro lapų
  • juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia pašalinkite kopūstų viršutinius ir pažeistus lapus.

Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais.

REKLAMA

Morkas nulupkite ir sutarkuokite su rupia trintuve.

REKLAMA

Paprikas perpjaukite išilgai ir pašalinkite sėklas.

REKLAMA

Supjaustykite plonomis juostelėmis.

REKLAMA

Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Taip pat nuplaukite ir susmulkinkite petražoles.

REKLAMA

Įdėkite daržoves į dubenį, įberkite druskos ir viską sumaišykite.

REKLAMA

Nuplaukite paprikas, nupjaukite viršūnėles ir išimkite sėklas.

REKLAMA

Tada kiekvieną papriką kuo sandariau užpildykite paruoštomis daržovėmis.

REKLAMA

Ant kiekvieno stiklainio dugno dėkite petražoles, lauro lapą, juodųjų pipirų ir sudėkite įdarytas paprikas.

REKLAMA

REKLAMA

Užpilui naudokite šaltą vandenį, druską ir actą.

Druskos įberkite pagal savo skonį ir maišykite tol,  kol druska visiškai ištirps ir gausis sūrymas.

REKLAMA

Tada į 1 litrą vandens įpilkite apie 150 ml acto ir supilkite ant paruoštų paprikų.

REKLAMA

Dabar viskas, ką jums reikia padaryti, yra uždaryti stiklainius ir laikyti juos tamsioje ir vėsioje vietoje.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].