Prancūziški aguonų blynai. Nepakartojamas skonis, kuris nepaliks abejingų

Mėgstamiausi pusryčiai visai šeimai- lietiniai blynai. Saldžių blynų aromatas pažadins net didžiausią miegalių ir nepaliks abejingų…

REKLAMA

Iš aguonų blynų galite pasigaminti skanų blynų pyragą, tiesiog patepdami juos varškės mase. Jei blynuose norite daugiau aguonų, tiesiog sumalkite aguonas ir vyniokite jas į blynus.

Jums reikės:

  • 3 kiaušiniai
  • 150 ml šilto vandens
  • 250 ml pieno
  • 200 g miltų
  • 3 šaukštai cukraus
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 25 g aguonų
  • 3 šaukštai augalinio aliejaus

blynai

REKLAMA

Gaminimas:

Į gilų indą supilkite šiltą vandenį ir sumaišykite su cukrumi ir druska. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Pamažu suberkite miltus ir išmaišykite tešlą. Įsitikinkite, kad nėra likusių gumuliukų.

Į tešlą supilkite šiltą pieną ir išmaišykite. Įpilkite augalinio aliejaus, įberkite aguonų sėklų išmaišykite ir įkaitinkite keptuvę. Įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus, kol paruduos.

REKLAMA

Prancūziški aguonų blynai iškepti, jų užteks pamaitinti visą šeimą. Jie patiks, tiek vyrui, tiek vaikams, tiek prieš svečius nebus gėda patiekus tokių blynų tortą.

blynai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].