Pasiruošti pomidorų žiemai galite be druskos, acto ir vandens. Tokiu būdu konservuotų pomidorų galiojimo trukmė siekia net 24 mėnesius!
REKLAMA
Jums reikės:
- 3 kg pomidorų
Kaip gaminti?
Pomidorus kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu.
REKLAMA
Sudėkite ant skardos.
Kepkite 200°C temperatūroje maždaug 20 minučių.
REKLAMA
Pasiruoškite 1,5 l talpos stiklainius.
REKLAMA
Iškeptus pomidorus sudėkite į stiklainius.
Į užvirusio vandens puodą įtieskite medvilninį rankšluostį.
REKLAMA
Pastatykite stiklainius su pomidorais. Uždarykite dangtelius.
Puodą uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.
REKLAMA
Konservuotus pomidorus laikykite vėsioje vietoje.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].