Pasiruošti pomidorų žiemai galite be druskos, acto ir vandens. Tokiu būdu konservuotų pomidorų galiojimo trukmė siekia net 24 mėnesius!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 3 kg pomidorų

Kaip gaminti?

Pomidorus kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu.

REKLAMA

Sudėkite ant skardos.

REKLAMA

Kepkite 200°C temperatūroje maždaug 20 minučių.

REKLAMA

Pasiruoškite 1,5 l talpos stiklainius.

REKLAMA

Iškeptus pomidorus sudėkite į stiklainius.

Į užvirusio vandens puodą įtieskite medvilninį rankšluostį.

REKLAMA

Pastatykite stiklainius su pomidorais. Uždarykite dangtelius.

Puodą uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.

REKLAMA

Konservuotus pomidorus laikykite vėsioje vietoje.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].