Ji nepaliks abejingų, jei bent kartą ją išbandysite!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Vanduo arba jautienos sultinys – 150 ml
  • Pievagrybiai – 200 g
  • Grietinėlė – 50 ml
  • Pienas – 50 ml
  • Česnakai – 1-2 skiltelės
  • Didelis svogūnas – 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus – 30 ml
  • Skrebučiai – pagal skonį
  • Druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį puode su alyvuogių aliejumi, kol įgaus ypatingą kvapą.
  2. Sudėkite smulkintą česnaką ir šiek tiek pakepinkite.
  3. Grybus supjaustykite griežinėliais, bet ne per smulkiai ir sudėkite į troškinį.
  4. Grybus užpilkite vandeniu arba sultiniu.
  5. Įpilkite grietinėlės arba pieno. Pagal skonį pasūdykite, uždenkite puodą dangčiu ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
  6. Grybų sriubą patiekite su skrebučiais ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].