Jums reikės:

REKLAMA

200 g pievagrybių

1 stiklinės grietinėlės

REKLAMA

2 šaukštų sviesto

2 česnako skiltelių

REKLAMA

1 šaukštelio alyvuogių aliejaus

2 šakelių čiobrelių

REKLAMA

Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kietojo sūrio (nebūtina)

REKLAMA

Kaip gaminti?

Supilkite grietinėlę į puodą, suberkite smulkintą česnaką ir čiobrelius, virkite 5 minutes (neleiskite, kad grietinėlė užvirtų).

REKLAMA

Sudėkite grybus į kepimo indą, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite sviesto, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Supilkite paruoštą padažą, kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (maždaug 30 minučių).

REKLAMA

Išimkite iš orkaitės, pabarstykite kietojo sūrio, kepkite dar 5 minutes.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].