Jums reikės:
REKLAMA
200 g pievagrybių
1 stiklinės grietinėlės
REKLAMA
2 šaukštų sviesto
2 česnako skiltelių
REKLAMA
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus
2 šakelių čiobrelių
REKLAMA
Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kietojo sūrio (nebūtina)
REKLAMA
Kaip gaminti?
Supilkite grietinėlę į puodą, suberkite smulkintą česnaką ir čiobrelius, virkite 5 minutes (neleiskite, kad grietinėlė užvirtų).
REKLAMA
Sudėkite grybus į kepimo indą, įberkite druskos ir pipirų, įdėkite sviesto, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Supilkite paruoštą padažą, kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (maždaug 30 minučių).
REKLAMA
Išimkite iš orkaitės, pabarstykite kietojo sūrio, kepkite dar 5 minutes.
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].