Svečiai už durų, o jūs neturite kuo juos pavaišinti? Šiuo atveju gelbsti patikrintas tešlos be mielių receptas. Iš jo gaunama skani pica, kurią įvertins visi. Kad viskas pavyktų, turite aiškiai laikytis nuoseklių instrukcijų.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 2 stiklinės miltų
  • 1/2 stiklinės vandens
  • 3 šaukštai augalinio aliejus
  • žiupsnelis druskos

Gaminimo eiga:

  1. Miltus reikia gerai persijoti į gilų indą.
  2. Į miltus supilkite vandenį. Skystį pilkite palaipsniui. Pabandykite minkyti. Jei reikia, įpilkite daugiau skysčio.
  3. Pagardinkite druska, įpilkite alyvuogių aliejaus. Užminkykite tešlą.
  4. Uždenkite tešlą maistine plėvele, palikite pusvalandžiui. Po 30 minučių tešla taps elastinga. Mes galime lengvai ją iškočioti.
  5. Po 30 minučių tešla neplyš, ją galima iškočioti.
  6. Iš pateiktų ingredientų galite minkyti tešlą vienai picai (1 kepimo skarda). Tešlos storis bus 2–3 mm.
  7. Padidinkite ingredientų kiekį, jei norite iškepti daugiau picų!
  8. Picos padą gardinkite mėgstamu padažu, sūriu ir kitais ingredientais pagal skonį.
  9. Bemielė picos tešla kepama orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje ne ilgiau kaip 10 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].