Už kelis eurus pamaitinkite visą savo šeimą! Šis svogūnų patiekalo receptas yra tiesiog nepakartojamas.

REKLAMA

Mes radome jums šį receptą „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 5 vidutinio dydžio svogūnų
  • 1 didelės bulvės
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų kvietinių miltų (40 g)
  • 2 valgomųjų šaukštų kukurūzų miltų arba manų kruopų (40 g)
  • Žiupsnelio džiovintų petražolių arba nedidelio pundelio šviežių petražolių
  • Po 1 arbatinį šaukštelį druskos, čiobrelių, juodųjų pipirų, kmynų ir aitriosios paprikos prieskonių
  • Svogūnų aitrumui pašalinti: 1 litro vandens bei 2 arbatinių šaukštelių druskos (16 g)

Kepimui:

REKLAMA
  • 1 mažos stiklinės augalinio aliejaus (90 ml)

Gaminimo eiga:

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

REKLAMA

Norėdami pašalinti svogūnų aitrumą, sudėkite juos į dubenį, pabarstykite druska (2 šaukšteliais) ir užpilkite vandeniu.

REKLAMA

Kruopščiai išmaišykite svogūnus ir išimkite iš vandens.

Į dubenį su svogūnais įmuškite 2 kiaušinius.

REKLAMA

Taip pat sudėkite tarkuotas bulves.

REKLAMA

Suberkite prieskonius, abiejų rūšių miltus.

Galiausiai suberkite smulkiai supjaustytas petražoles.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

REKLAMA

Sudėkite šaukštu mišinį, suformuodami atskirus blynelius. Taip pat galite naudoti mažą dubenėlį, kad būtų lengviau formuoti blynus. Šiek tiek įdėkite mišinio į dubenį ir išpilkite jį į keptuvę.

Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].