Pats greičiausias, skaniausias ir minkščiausias obuolių pyragas

Ar šį sezoną jau valgėte obuolių pyrago? Jei ne, pats laikas jį išsikepti!

REKLAMA

Sudėtis

  • 4 saldžiarūgščiai obuoliai
  • 2 kiaušiniai
  • 100 g cukraus
  • 100 ml pieno
  • 200 g miltų
  • 10 g kepimo miltelių
  • vanilinis cukrus pagal skonį

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purumo. Supilkite kambario temperatūros pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, švelniai išmaišykite iki vientisos masės.

REKLAMA

Obuolius supjaustykite mažais griežinėliais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Tešlą tolygiai supilkite ant viršaus. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 minučių.

Jei norite, atvėsusį pyragą pabarstykite cukraus pudra, sumaišyta su cinamonu.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].