Tai puikus pasirinkimas šeštadienio priešpiečiams.
REKLAMA
Sudedamosios dalys:
Tešlai:
REKLAMA
- Varškė – 200 g
- Kiaušiniai – 3 vienetai
- Cukrus – 3 valgomieji šaukštai
- Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas
- Miltai – 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
Įdarui:
- Uogienė arba džemas
Paruošimo būdas:
REKLAMA
- Kiaušinius ir cukrų suplakite plaktuvu, tada sudėkite varškę, miltus, sviestą ir kepimo miltelius.
- Gerai išplakite elektriniu maišytuvu.
- Iškepkite didelius blynus keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
- Paruoštus blynus aptepkite uogiene arba džemu, susukite.
- Susuktus blynus supjaustykite riekelėmis nedidelėmis porcijomis ir patiekite ant stalo.
Gero apetito!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu info@zinoti.lt.