Tai puikus pasirinkimas šeštadienio priešpiečiams.

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

Tešlai:

REKLAMA
  • Varškė – 200 g
  • Kiaušiniai – 3 vienetai
  • Cukrus – 3 valgomieji šaukštai
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai – 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis

Įdarui:

  • Uogienė arba džemas

Paruošimo būdas:

REKLAMA
  1. Kiaušinius ir cukrų suplakite plaktuvu, tada sudėkite varškę, miltus, sviestą ir kepimo miltelius.
  2. Gerai išplakite elektriniu maišytuvu.
  3. Iškepkite didelius blynus keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių po 4-5 minutes.
  4. Paruoštus blynus aptepkite uogiene arba džemu, susukite.
  5. Susuktus blynus supjaustykite riekelėmis nedidelėmis porcijomis ir patiekite ant stalo.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].