Jei omletas ruošiamas maišant kiaušinius su pienu, grietine ar sūriu, tai kodėl gi nepabandžius jo pasigaminti su varške?

REKLAMA

Pasirodo, šis patiekalas visai ne naujiena ir receptas gurmanams jau seniai pažįstamas.

Ingredientai

  • 2 kiaušiniai
  • 3 valg. š. varškės
  • žalumynai
  • pomidorai
  • druska

Gaminimo eiga

  1. Iškart norime pasakyti, kad pomidorų kepti nereikia, jie kartu su žolelėmis papildys paruoštą patiekalą švieži.
  2. Taigi, pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai įkaitinti keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus.
  3. Tada į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite reikiamą kiekį varškės ir išmaišykite iki vientisos masės. Pasūdykite, išmaišykite ir supilkite į keptuvę.
  4. Kepkite omletą ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami mišinį. Omletas bus paruoštas, kai kiaušinių-varškės masė sušoks į gumulėlius.
  5. Perkelkite į lėkštę, supjaustykite pomidorus, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].