Ingredientai

  • malta mėsa – 200 g,
  • bulvės – 200 g,
  • morkos – 1 vnt.,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • druska – 1 žiupsnelis,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • juodieji pipirai,
  • augalinis aliejus.

Gaminimo eiga

  1. Svogūną sutarkuokite burokine trintuvės puse, bulves ir morkas – bulvine.
  2. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite rankomis. Kiekvieną batono riekutę aptepkite įdaru.
  3. Skrebučius dėkite į įkaitintą keptuvę, įpylę šiek tiek aliejaus, apkepkite, tada apverskite ir kepkite kol gražiai paruduos.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].