Karšti pusryčiai per 15 minučių. Prireiks varškės ir obuolių

Kiekvieno žmogaus pusryčiai yra skirtingi. Kai kuriems užtenka puodelio kavos, kiti mano, kad sotūs pusryčiai yra produktyvios dienos raktas. Bet visi sutinka, kad tai turėtų būti greitai paruošiama. Siūlome puikų variantą tingiems varškės pusryčiams. Varškės apkepas keptuvėje bus gera alternatyva.

REKLAMA

Receptas yra gana paprastas, o kompozicija leidžia paruošti tokius pusryčius nors ir kiekvieną dieną. Pabandykite vieną kartą pasigaminti pyragą su varške ir jūsų namiškiai jo prašys dar ir dar.

pusryčiai

REKLAMA

Jums reikės:

  • Varškės 180-200 g
  • Kiaušinio 1 vnt
  • Kvietinių miltų 80 g
  • Cukraus 2,5-3 šaukštų
  • Obuolio 1 vnt
  • Kepimo miltelių 1 šaukštelio
  • Druskos žiupsnelio

Gaminimas:

Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinį ir cukrų. Įpilkite varškės ir druskos, gerai sutrinkite į vienalytę masę.

REKLAMA

Supilkite per sietą persijotus miltus kartu su kepimo milteliais. Išmaišykite. Turėtumėte gauti tirštą varškės tešlą.

pusryčiai

REKLAMA

Supjaustykite obuolį smulkiais gabalėliais ir suberkite į tešlą. Obuolį taip pat galite sutarkuoti rupia tarka, tačiau reikės pašalinti sulčių perteklių.

REKLAMA

Keptuvę ištepkite aliejumi ir supilkite tešlą, išlyginkite šaukštu ar mentele. Uždenkite ir kepkite ant vidutinės ugnies apie 15 minučių.

pusryčiai

REKLAMA

Mentele apverskite pyragą į kitą pusę. Uždenkite ir kepkite dar 5-10 minučių. Įdėkite paruoštą pyragą į lėkštę.

REKLAMA

Patiekite iškart, kol pusryčiai dar šilti. Bus labai skanu su grietine ar uogiene. Išvirkite puodelį arbatos, supjaustykite ir mėgaukitės skaniais pusryčiais.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].