Pamirškite įprastus kotletus: vos iš kelių maisto produktų galite sukurti restorano lygio patiekalą. Tam jums tikrai neprireiks pernelyg daug laiko ar milžiniškų pastangų!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 500 g maltos maltos jautienos ir kiaulienos mišinio
  • 500 g maltos vištienos
  • 1 arb. š. druskos
  • 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 arb. š. kalendros
  • 1 arb. š. česnakų miltelių
  • 1 kiaušinio
  • 2 svogūnų
  • Fermentinio sūrio
  • Šviežios šoninės
  • Kumpio
  • Augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

REKLAMA

Faršą sumaišykite su šaukšteliu druskos, kalendra, česnakų milteliais ir kiaušiniu.

REKLAMA

Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais.

Ant maistinės plėvelės tolygiai užtepkite faršą.

REKLAMA

Ant vienos pusės sudėkite kumpio griežinėlius, fermentinį sūrį ir kepintus svogūnus. Susukite.

REKLAMA

Aplink vyniotinį atsargiai sudėkite šoninės juosteles.

REKLAMA

Sutepkite alyvuogių aliejumi. Kepkite 45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

REKLAMA

Vyniotinį galima patiekti ir su garnyru, ir kaip užkandį. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].