Kopūstų kotletai

REKLAMA

Sudėtis:

Kopūstų – 1 kg.
Svogūnų – 1 vnt.
Manų kruopų – 0,5 stiklinės
Miltų – 0,5 stiklinės
Česnakų – 2 skiltelės
Krapų
Augalinio aliejaus kepimui
Maltų džiūvėsėlių
Druskos pagal skonį
Prieskonių pagal skonį

REKLAMA

Gaminimo eiga:

✔ Kopūstus supjaustykite į 4 dalis ir virkite pasūdytame vandenyje 8–10 minučių. Išvirusius kopūstus sudėkite į kiaurasamtį, tada sumalkite ir nusunkite, kad pašalintumėte vandenį.

REKLAMA

✔ Su smulkia trintuve sutarkuokite svogūną, o česnaką išspauskite su spaudykle. Smulkiai supjaustykite krapus. Į kopūstą suberkite svogūnus, česnaką ir krapus. Druskos ir prieskonių dėkite pagal savo skonį.

✔ Suberkite miltus, manų kruopas ir kruopščiai viską išmaišykite. Iš masės suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje iki traškios auksinės spalvos.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].