Neįtikėtinai skanūs tešlos ritinėliai su malta mėsa. Receptas, kurį tikrai pamėgsite, tai nepaprastai skanu ir patiks visiems!

REKLAMA

Receptą jums radome „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

Tešlai:

REKLAMA
  • Paprastų miltų- 200 g
  • Grietinės – 150 g
  • Kepimo miltelių – 10 g
  • Pieno – 20 ml
  • Augalinio aliejaus – 20 ml
  • Druskos – 5 g

Mėsos įdarui:

  • Maltos mėsos – 300 g
  • Lydyto sūrio – 150 g
  • Petražolių – 20 g
  • Kiaušinio – 1 vnt.
  • Svogūno – 1 galvutės
  • Mairūno – 5 g
  • Druskos – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 3 g
  • Vandens – 50 ml

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Į dubenį suberkite persijotus miltus.

REKLAMA

Įberkite druskos, kepimo miltelių ir įpilkite aliejaus.

Sumaišykite, po to įpilkite pieno, įdėkite grietinės ir padarykite vienalytę nelipnią tešlą.

REKLAMA

Uždenkite ir leiskite pabūti bent 15 minučių.

REKLAMA

Įdarui sumaišykite maltą mėsą su tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Įberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir įmuškite kiaušinį.

REKLAMA

Pagardinkite druska, mairūnu ar kitais patinkančiais prieskoniais.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos.

REKLAMA

Ant tešlos sudėkite gautą įdarą ir paskleiskite per visą tešlos plotą.

REKLAMA

Tešlą susukite į vyniotinį ir supjaustykite riekelėmis.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

REKLAMA

Kepkite riekeles pakaitomis, iš abiejų pusių.

REKLAMA

Iškepus, apipilkite nedideliu kiekiu vandens ir troškinkite uždengę dar 20 minučių.

REKLAMA

Baigta! Patiekite su grietine.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].