Jums reikės:

REKLAMA
  • 450 g makaronų
  • 2 didelių svogūnų
  • 100 g sviesto
  • 500 g maltos mėsos (patiekalas skaniausias su jautiena)
  • 2 valg. š. saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

Pirmiausia išvirkite makaronus. 450 g makaronų reikės maždaug dviejų su puse litro vandens. Nupilkite vandenį ir sumaišykite makaronus su 50 g sviesto. Sudėkite į keptuvę ir 10-15 minučių patroškinkite.

REKLAMA

Nulupkite ir supjaustykite svogūnus, kepkite saulėgrąžų aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su likusiais 50 g sviesto ir suberkite į keptuvę su makaronais.

REKLAMA

Apkepkite maltą mėsą. Baigiant kepti, įberkite druskos ir pipirų.

REKLAMA

Sudėkite į keptuvę su makaronais. Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].