Pasakiško skanio čiuros: neįprastų spurgų receptas!

Ar esate girdėję apie čiuras? Tai tam tikros rūšies spurgos. Jos paruošiamos greitai ir smagiai. Prieš jūsų akis neįprastų spurgų receptas!

REKLAMA

Sudėtis:

200 ml vandens

vanduo

160 g kvietinių miltų

kvietiniai miltai

REKLAMA

1 šaukštelis kepimo miltelių

0,5 šaukštelio druskos

druska

REKLAMA

0,2 šaukštelio cinamono

cinamonas

100 ml saulėgrąžų aliejaus

REKLAMA

Gaminimas:

Užvirinkite vandenį. Į didelį dubenį sudėkite druską, cinamoną, kepimo miltelius ir miltus. Į birų mišinį supilkite verdantį vandenį ir užminkykite tešlą. Leiskite jai pailsėti 5 minutes.
Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite į keptuvę su karštu aliejumi.

keptuvė

REKLAMA

Tešlą rekomenduojama išspausti spirale, o po to padalyti į atskiras spurgas. Taip spurgos išeina išlenktos, tačiau be spiralės tešla netgi gali įgauti bet kokią formą. Kepkite iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

REKLAMA

Patiekite tokias spurgas, aplietas išlydytu baltuoju, pienišku ar juoduoju šokoladu. Šis neįprastų spurgų receptas yra nuostabus desertas prie kavos ar arbatos!

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].