Pasakiškai skanios krevetės tešloje. Būtina paragauti!

Krevetės tešloje bus bet kokio stalo puošmena. Jos gali būti paruoštos ir patiekiamos kaip užkandis arba kaip atskiras patiekalas. Paruošėme jums paprastą receptą, kaip pasigaminti labai skanias krevetes!

REKLAMA

Ingredientai:

Karališkos krevetės – 500 gramų;

krevetės tešloje

REKLAMA

Mineralinis vanduo – 1 puodelis;

REKLAMA

česnakas – 2 skiltelės;

REKLAMA

Miltai – 6-7 valgomieji šaukštai;

miltai, žuvies kotletai, krevetės tešloje

REKLAMA

Augalinis aliejus – 0,5 puodelio;

REKLAMA

Kiaušinis – 1 vienetas;

REKLAMA

Citrina – 1 vienetas.

REKLAMA

Gaminimas:

Krevetes atitirpinkite, gerai nuplaukite ir nulupkite. Nulupkite česnaką ir susmulkinkite, ppo to sumaišykite jį su augaliniu aliejumi, druska ir pipirais. Krevetes palaikykite šiame marinate 15 minučių.

krevetės tešloje

REKLAMA

Tuo tarpu paruoškite tešlą. Sumaišykite miltus su mineraliniu vandeniu ir išplakite kiaušinį. Tešla turėtų būti blynų tešlos konsistencijos. Nusausintas krevetes paimkite už uodegos ir panardinkite į tešlą.

krevetės tešloje

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų ir paskleiskite krevetes. Kepkite 2–3 minutes, kol jos taps auksinės/rudos spalvos. Sudėkite iškeptas krevetes į lėkštę, apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.

krevetės tešloje

Krevetės tešloje nepaliks abejingų. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].