Nedaugelis žmonių atsisako traškių ir aštrių vištienos sparnelių. 

REKLAMA

Puikus marinatas, pagamintas iš apelsinų sulčių, sojos padažo ir imbiero, padarys vištienos sparnelius vidutiniškai aštrius ir švelnius. 

REKLAMA

Jie gali būti patiekti kaip pagrindinis patiekalas arba kaip užkandis draugiškų susibūrimų metu.

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

Vištienos sparneliai – 1 kilogramas;

REKLAMA

Imbieras – 20 gramų;

REKLAMA

Apelsinas – 1 vienetas;

REKLAMA

Sojos padažas – 20 mililitrų;

REKLAMA

Druska, pipirai pagal skonį.

REKLAMA

Virimas:

Nuplaukite vištienos sparnelius ir nusausinkite.

REKLAMA

Išspauskite sultis iš apelsino.

REKLAMA

Sutarkuokite imbierą.

REKLAMA

Marinatui sumaišykite apelsinų sultis, tarkuotą imbierą ir sojų padažą. 

REKLAMA

Tuomet įverkite druskos, pipirų su viską sumaišykite.

REKLAMA

Marinate valandą laikykite vištienos sparnelius.

REKLAMA

Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi, sutepkite aliejumi ir paskleiskite marinuotus sparnelius.

REKLAMA

Įkaitinkite orkaitę iki 180–200 laipsnių ir kepkite 35–40 minučių, kol sparneliai pasidarys švelniai rudi.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].