Išskirtinės lazdelės pagal šį „YouTube“ kanalo receptą yra puikus užkandis, kuris ant stalo atsiras vos per 10 minučių!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 250 ml kefyro
  • 2 kiaušinių
  • 450 g paprastų miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 g kietojo sūrio
  • 60 g svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia į stiklinę su kefyru įdėkite sodos ir gerai išmaišykite.
  2. Supilkite viską į dubenėlį ir įmuškite kiaušinius.

Įberkite druskos ir viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

  1. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir įdėkite smulkiai supjaustytus šviežius svogūnų laiškus.

Į indą su kefyru ir kiaušiniais suberkite abu šiuos ingredientus.

REKLAMA
  1. Palaipsniui sijodami miltus, suminkykite tešlą.

  1. Pabarstykite darbinį paviršių miltais ir padėkite ant jo tešlą.

Minkykite toliau, kol tešla pasidarys vienalytė ir nelipni.

REKLAMA

  1. Tešlą iškočiokite į 2–3 cm storio stačiakampį ir supjaustykite gautą paplotėlį platesnėmis juostelėmis.

Arba galite supjaustyti tešlą pagal savo pageidavimus.

REKLAMA

  1. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite tešlos juosteles iš abiejų pusių, kol lengvai pagels.

REKLAMA
  1. Sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius ir patiekite ant stalo.

Pagal savo skonį šiuos sūrio pagaliukus galite patiekti su įvairiais padažais.

REKLAMA

Gero apetito!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].