Šį greitai paruošiamą pievagrybių patiekalą galite pasigaminti labai greitai, kai tik jus netikėtai užklups alkis. Šis patiekalas labai skanus, sotus, ir jam pagaminti reikės vos kelių ingredientų.

REKLAMA

Išbandykite ir įsitikinsite, kad šie grybai dar niekada nebuvo tokie skanūs!

REKLAMA

Vadovaukitės šiuo „YouTube“ kanale rastu receptu.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 400 g nuvalytų ir nuplautų pievagrybių
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomojo šaukšto sviesto
  • 1 valgomojo šaukšto paprastų miltų
  • 1,5 stiklinės šalto pieno
  • Druskos
  • Juodųjų maltų pipirų
  • Čederio sūrio
  • Maltų raudonųjų paprikų miltelių

Gaminimo eiga:

Nuvalytus grybus supjaustykite mažesniais griežinėliais.

REKLAMA

Sudėkite juos į keptuvę ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

REKLAMA

Iš pradžių juos kepkite ant didesnės ugnies.

Visą laiką maišykite.

REKLAMA

Kepkite juos tol, kol grybai išskirs vandenį ir vėl jį sugers.

REKLAMA

Tada įdėkite šaukštą sviesto.

Toliau troškinkite, kol visas sviestas ištirps.

REKLAMA

Tada grybus pabarstykite šaukštu miltų.

Po to viską nuolat maišydami troškinkite apie 3 minutes.

REKLAMA

Galiausiai grybus užpilkite šaltu pienu.

REKLAMA

Troškinkite, kol pienas sutirštės.

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Nuolat maišydami užvirkite.

Galiausiai pabarstykite tarkuotu Čederio sūriu.

REKLAMA

Pabarstykite maltų raudonųjų paprikų milteliais.

REKLAMA

Galėsite ragauti, kai sūris pilnai išsilydys.

Viskas baigta!

REKLAMA

Galite patiekti su šviežia duona ar bandelėmis.

Mėgaukitės maloniu skoniu!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].