Mes turime puikų, ypač skanaus garnyro iš bulvių receptą. Įsimylėsite puikias bulvių lazdeles su svogūno laiškais. Paprastos bulvytės neturės jokių šansų!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 didesnės bulvės
  • Druskos ir pipirų
  • 3 g sausų mielių
  • 1 kiaušinio
  • 180 ml pieno
  • 300 g sijotų miltų
  • Svogūnų laiškų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Bulvę nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais.

REKLAMA

Leiskite bulvių griežinėliams virti 20 minučių garuose. Taip pat galite virti klasikiniu būdu vandenyje, tačiau reikia pasirūpinti, kad bulvė nepervirtų.

REKLAMA

Iš išvirtų bulvės griežinėlių padarykite košę.

REKLAMA

Įberkite prieskonius, kiaušinį, druską ir mieles.

REKLAMA

Į mišinį įpilkite pieno.

REKLAMA

Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite, kad susidarytų vienalytė masė.

REKLAMA

Uždenkite ir palikite pakilti maždaug 1 valandą.

REKLAMA

Taip atrodo pakilusi tešla.

REKLAMA

Įmaišykite susmulkintus svogūnų laiškus.

REKLAMA

Įdėkite tešlą į plastikinį maišelį, nukirpkite galiuką ir formuokite lazdeles tiesiai į verdantį aliejų.

REKLAMA

Tešlą galite atskirti žirklėmis arba pagaliukais.

REKLAMA

Bulvių lazdeles kepkite iki rudai auksinės spalvos, leiskite joms nuvarvėti ir patiekite.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].