Pagal „YouTube“ kanalo receptą paruoškite šį skanų patiekalą be jokios mėsos ir būsite sužavėti jo skoniu!

REKLAMA

Viskas, ko jums reikia, dažniausiai yra visuose namuose, todėl galite tai gaminti, kai tik norite!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 3 bulvių
  • 45 ml augalinio aliejaus
  • 3 kiaušinių
  • 4 čili pipirų (galite ir nedėti)
  • 4 šakelių petražolių
  • 45 ml pieno
  • 1 šaukšto paprastų miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • druskos pagal skonį
  • 50 g kieto sūrio (Čederio)
  • čiobrelių ir petražolių papuošimui

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais, o tada plonomis juostelėmis.

Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite supjaustytas bulvytes ir lengvai apkepkite.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite papriką, čili pipirus ir petražoles.

REKLAMA

Suberkite į dubenį, kuriame išplakėte kiaušinius su pienu, miltais ir kepimo milteliais.

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Įberkite druskos, galite pridėti kitų mėgstamų prieskonių ar žolelių, ir supilkite šį mišinį tiesiai į keptuvę ant kepamų bulvių.

REKLAMA

Išlyginkite paviršių ir kepkite iki rudai auksinės spalvos.

REKLAMA

Tada su lėkšte blyną apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.

REKLAMA

Galiausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ir palaukite, kol jis ištirps.

Galite patiekti apibarstę čiobreliais ir kapotomis petražolėmis.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].