Paprasti, bet neprasti blynai su svogūnais

Ar įmanoma sugalvoti ką nors paprasčiau už blynus? Turbūt ne. Bet tai visai nereiškia, jog blynai yra prastas patiekalas. Ypač jei pagardinsite juos kokiu nors įdaru. Šįkart dalinamės receptu su žaliųjų svogūnų įdaru, tačiau iš tiesų galite juos pakeisti bet kokiu kitu produktu.

REKLAMA

Sudėtis

  • 60 g žaliųjų svogūnų
  • 1 kiaušinis
  • 200 g kefyro
  • 200 g miltų
  • 4 g sodos
  • druska, pipirai pagal skonį

Paruošimas

Į kefyrą suberkite sodą ir gerai išmaišykite. Soda sureaguos su kefyru, atsiras daug burbuliukų.

REKLAMA

Kiaušinį išplakite su druska. Sudėkite į kefyro masę ir išmaišykite. Toliau nedidelėmis porcijomis suberkite miltus. Tešla turi būti tiršta kaip grietinė.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir įmaišykite į tešlą.

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvę ir pradėkite skleisti blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol pagels.

REKLAMA

Geriausia blynus su svogūnais patiekti su grietine.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].