Rudeninis pyragas keptuvėje: pagaminsite labai greitai!

Šis rudeninis pyragas jums patiks ne tik dėl skonio, bet ir dėl to, kad jį labai greitai pagaminsite. Būtinai išbandykite, tai puikus desertas prie arbatos!

REKLAMA

Ingredientai:

  • kiaušinis – 1 vnt.
  • vanilė – žiupsnelis
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • cukrus – 2 valgomieji šaukštai
  • sviestas – 40 g
  • augalinis aliejus – 3 valgomieji šaukštai
  • pienas – 150 ml
  • miltai – 150 g
  • kepimo milteliai – 8 g
  • actas – 1 arbatinis šaukštelis
  • vynuogės – kiek norite.

REKLAMA

Gaminimas:

Vynuoges perpjaukite pusiau ir paskleiskite ant šiek tiek įkaitintos keptuvės. Supilkite cukrų ir įdėkite 40 gramų sviesto, išmaišykite ir lengvai pakepinkite.

REKLAMA

Tada darykite tešlą, išplakite kiaušinį, supilkite vanilę, aliejų, actą ir pieną, suberkite miltus su kepimo milteliais. Tešlą tolygiai užpilkite ant vynuogių keptuvėje.

REKLAMA

Uždenkite dangčiu ir kepkite 20 minučių ant vidutinės ugnies. Skanaus!

Rudeninis pyragas

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].