Paprastas medaus tortas tiems, kurie nemėgsta kočioti tešlos. Lengvai paruošiamas, labai skanus ir neriebus. Nepaprastai gardus grietinės ir medaus tortas.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Į keptuvę ar prikaistuvį sudėkite:

100 g sviesto;

REKLAMA

1 puodelį cukraus;

2 šaukštus medaus;

REKLAMA

1 šaukštelį sodos;

Uždėkite ant mažos ugnies ir vis pamaišydami virkite apie 10 min.

REKLAMA

Nuimkite nuo ugnies. Pridėkite 200 g grietinės ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Įmuškite du kiaušinius. Išplakite.

REKLAMA

Pridėkite 2 puodelius miltų. Viską gerai išmaišykite iki tolygios masės.

REKLAMA

Supilkite masę į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15 min.

REKLAMA

Kai atvės, perpjaukite per pusę išilgai.

REKLAMA

Uždėkite biskvitus vieną ant kito ir nulyginkite kraštus, kad būtų vienodi.

REKLAMA

Paruoškite kremą. Reikės:

REKLAMA

400 g grietinės;

3 šaukštų cukraus.

REKLAMA

Išplakite grietinę su cukrumi.

REKLAMA

Gautu kremu pertepkite biskvitus. Viršų pabarstykite trupiniais nuo nupjautų kraštų.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].