Įvairūs mitybos specialistai pasakytų, kad naminės spurgos nėra pats sveikiausias patiekalas. Tačiau be galo skanus! O ir viskas, kas vartojama saikingai, yra gerai.

REKLAMA

Sudėtis

500 g mocarelos arba kietojo sūrio;

REKLAMA

3 šaukštai parmezano sūrio;

1 kiaušinis;

REKLAMA

100 g miltų;

0,5 šaukštelio raudonėlio;

REKLAMA

džiūvėsėliai;

sviestas;

REKLAMA

Gaminimas

Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį arba mocarelą, kiaušinį ir parmezaną.

REKLAMA

Į mišinį pridėkite miltų ir raudonėlio.

REKLAMA

Minkykite tešlą.

REKLAMA

Susukite nedidelius sūrio tešlos rutulius. Šis receptas skirtas maždaug 40 spurgų! Užteks visiems.

REKLAMA

Apvoliokite spurgas džiūvėsėliuose.

REKLAMA

Lieka iškepti šį stebuklą aliejuje!

REKLAMA

Auksinės spurgos, tirpstančios burnoje, yra paruoštos!

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].